Nieuwe website!

Boerenrock, het legendarische festival dat jaarlijks duizenden muziekliefhebbers en boerenverenigt, heeft vandaag groots uitgepakt met de onthulling van hun fonkelnieuwe website.


In een wereld vol digitale noten en pixelige gitaren, heeft het Boerenrock Festival zojuist het gordijn opgetrokken voor hun gloednieuwe website. Met een een flinke dosis boerse humor, belooft de site een feest te worden voor zowel muziekliefhebbers als boerenzonen en -dochters.


De website is niet alleen een platform voor het aankondigen van de line-up en het verkopen van tickets, maar ook een virtueel 'boerenerf' waar bezoekers kunnen rondkijken in de wereld van het Boerenrock Festival. 


"Wij wilden de Brockers een 'uierstekende' verrassing bezorgen met deze nieuwe website," grapt website beheerder Koen die speciaal voor deze lancering even vrijgelaten is uit de stoffige kelders van het Boerenrock Hoofdkwartier. "We nodigen iedereen uit om de digitale overall aan te trekken en de nieuwe website te verkennen.


Het Boerenrock Festival staat bekend om zijn unieke mix van muziek, crossactiviteiten en een gezellige sfeer. Met de lancering van de nieuwe website belooft het festival dit jaar een onvergetelijke ervaring te worden, zowel online als op het festivalterrein. Dus, trek je virtuele klompen aan en maak je klaar om te dansen op de digitale akkers van het Boerenrock Festival!

Nieuwsmedia die persvragen hebben of accreditatie willen aanvragen, kunnen dit doen via het contactformulier.