17 t/m 20 augustus 2023 
 

Geschiedenis.

Wij zijn Roelof, Bjorn, Marjon en René . Samen met de meer dan 400 vrijwilligers organiseren wij al 15 jaar het enige echte Boerenrockfestival in Drouwenermond. Een vier dagen durend festival met muziek, kermis, enduro, cross en camping. 

De laatste editie waren er meer dan 48000 bezoekers. Een echte mensendroom, van tentfeest uitgroeien tot een festival met bezoekers uit het hele land en inmiddels ook enkele uit het buitenland.

Door de groei van het festival kost het steeds meer vrije tijd en we hebben  ons eerste personeelslid aangenomen en  de Gruwelijk bv opgericht. De bv is vernoemd naar een kreet die een van de vrijwilligers een paar jaar geleden te pas en te onpas riep en sindsdien in bijna al onze communicatie en uitingen wordt gebruikt. 

En toen kwam Corona ! 

Twee jaar geen festival. we hebben onze creativiteit aangesproken en in 2020 13 weken lang het Gruwelijk Boergondisch Terras gerund. Het terras op het gras met live muziek en andere leuke activiteiten. 2021 konden we ook niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. Gruwelijk Tentfeest it was.  

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het  Boerenrockfestival in 2023. Maar eerst is het tijd om met de beentjes van de vloer gaan tijdens het Gruwelijk Fikkie Stoken Tijdens Pasen in Drouwenermond.

zittend in gator Bjorn, op gatordak Roelof , René en Marjon.

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram
LinkedIn